ЦСКА-София реди контрола с турци

0
Снимка: cska.bg
- -

ЦСКА-София ще изиграе две контроли по време на лагера си в Турция. Червените се събират за прегледи на 4 и 5 януари, а ден по-късно – на 6-ти, заминават за местния курорт Анталия. Там ще останат до 17 януари (неделя), когато се връщат в София.

Желан на „Армията“: Не мога да коментирам! Трябва да разговарям с…

Първият спаринг на ЦСКА-София на турска земя ще е на 13 януари срещу полския елитен Стал Миелец, където премина бившият защитник на червените Божидар Чорбаджийски.

На 15 или 16 януари армейците ще срещнат в контрола турски отбор, чието име в момента се уточнява сред три възможни опции, пише „Тема спорт“. Желанието на спортно-техническия щаб на ЦСКА-София е за две контроли по време на лагера в Турция.

ЦСКА-София разкарва нападател

Югоизточната ни съседка е опция и за втори лагер на червените. Вариант за такъв е и Малта. Там обаче армейците ще трябва да играят контроли само с местни отбори, което е сериозен минус. Затова не е изключено, след като се върнат от Турция на 17 януари и отпочинат няколко дни, червените отново да поемат към Анталия.

На „Армията“ искат 10 милиона за свой титуляр

За втората част от подготовката се планират още 3 проверки. Един спаринг ЦСКА-София ще има и на своя стадион, седмица преди подновяването на шампионата в уикенда на 13 февруари. Червените предвиждат да изиграят общо 6 контроли – 5 в чужбина и една на „Армията“, която ще е срещу български съперник от Първа или Втора лига.