ОКОНЧАТЕЛНО: Мъри каза поема ли Лудогорец!

1
stanimir stoilov 1
- -

Станимир Стоилов потвърди пред „Тема Спорт“ новината, че ще бъде новият старши треньор на Лудогорец. Сега топката е в краката на ръководството на разградчани и кога то ще реши да го представи като такъв на широката общественост. Очаква се това да се случи още преди Нова година.

Мъри с колосална заплата в Лудогорец! Ето колко милиона ще прибира

В началото на 2021 година пък от клуба ще дадат обширен брифинг преди старта на подготовката. Тогава ще бъдат дадени и подробности за това къде и как ще преминат лагерите преди пролетния полусезон.

Станимир Стоилов поема цялата власт в Лудогорец

Официалният дебют на Станимир Стоилов би трябвало да е между 12-15 февруари (петък-понеделник), когато в двубой от 17-ия кръг на Първа лига разградчани приемат Етър. Все пак съществува вероятност първият му мач начело на орлите да е в отложения 1/16-финал за купата – срещу втородивизионния Спортист в Своге.

1 1 vote
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Жоро
Жоро
3 години по-рано

Мариана Ангелова Ние феновете,за които ЛЕВСКИ е безгранична любов и страст отделяхме от залъка си и кой с каквото може помагаше за спасяването на клуба,а ти Стоилов отказа дори на Наско.За теб-големия левскар-клубът все не бе готов да го поемеш.Парите са важни,но ти имаш достатъчно,за да беше подал ръка в критичен момент и да имаш любовта на хиляди сини сърца.Нея с парите на разградчани не можеш да си купиш.Не те обвинявам,но загуби завинаги уважението ми,за това не ти пожелавам успех,защото за мен ти продаде душата си.Друго беше ако всичко в ЛЕВСКИ е ок и ти поемеш друг отбор,но да откажеш… Прочети още »