Ново 20: Обсъждат Стойчо Младенов за национален селекционер!

0
стойчо младенов
- -

Стойчо Младенов е бил в списъка сред обсъжданите имена за селекционер на националния отбор, съобщава „Тема спорт“. В момента той е без работа, след като напусна казахстанския Кайсар. Вероятността да се върне на работа в България е малко вероятна. Причината е, че доста от клубовете са в тежко финансово положение, а и дългите пътувания до Казахстан във времето на пандемия притеснявали специалиста.

ОБРАТ заради бунт на легенди! Вече няма фаворит за национален селекционер

Доста вероятно е начело на трикольорите да застане Александър Димитров, чиято кандидатура е била одобрена от повечето членове на Изпълкома. Както е известно, временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов е натоварен със задачата да отсее кандидатите и да предложи такъв за гласуване от Изпълкома на 14 януари.

Ангел Стойков поема младежите?

Отговорникът за националите Емил Костадинов повдигна завесата около избора, като каза, че ще бъде приложен немският модел за селекционери. Така досегашният на младежите Александър Димитров ще поеме мъжете, а този на юношите Ангел Стойков ще застане начело на селекцията до 21 г.