Живко Миланов: Следим и българи, и чужденци! Със заплатата на един от миналата година, сега трябва да вземем пет

0
- -

Помощник треньорът на Левски – Живко Миланов – изведе отбора за първа тренировка за 2021 г. Както вече стана ясно, Славиша Стоянович има здравословен проблем и ще се присъедини към отбора на лагера в Хърватска.

„Засега няма нови футболисти. Има доста набелязани, но не бързаме със селекцията. Има няколко напуснали. Има футболисти, които се следят. Не искаме да избързваме. Не искаме да правим грешки от минали години – едва ли не да се гледат в Ютуб и да се подписва. Зимният период е и по-труден за трансфери.

Левски започна подготовка без Славиша Стоянович

Ще изиграем 5 контроли за 20-ина дни в Хърватска.

Следим и българи, и чужденци. Не е толкова лесно. Имаме зададени от ръководството параметри и трябва да се вместим в тях. Не може да харчиш повече от това, което влиза в клуба. Със заплатата на един футболист от миналата година, в момента трябва да вземем пет. Това е доста трудно. Надявам се да не направим грешки, а да вземем точните футболисти, които отговарят на Левски.

Сигурен съм, че Левски ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Лятото нямаше време за подготовка. Сега има. Надяваме се Левски да изглежда по съвсем различен начин.

Живко Миланов бъзикна ЦСКА-София: Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе! Избрахме тежкия път

Ще има раздяла с кои футболисти. Въпрос на преговори е.

Футболистите са имали програма, която да изпълняват. Нормално е след празниците да има качване на килограми. До 4-5 всичко ще е в норма. Няма да се прави реверанс към никого“, категоричен бе Живко Миланов.