Лудогорец привлича супер талант от Бразилия

0
- -

19-годишният футболист на Крузейро Жадсом Силва е пред трансфер в Лудогорец, съобщава „Rádio 98 FM“. Според информацията двата клуба са в напреднали преговори, които се очаква да бъдат финализирани в следващите часове.

Лудогорец с първа тренировка в Турция(ВИДЕО)

 

Информацията за трансфера на Жадсом в българския шампион се засилва още повече, след като той не взе участие в последната тренировка на отбора.Наскоро от Лудогорец са се свързали с Крузейро и са започнали преговори за талантливия халф.

Първата оферта на българския шампион за 19-годишния футболист е била на стойност 700 хиляди долара, плюс още 300 хиляди долара допълнителни бонуси в зависимост от представянето на играча, но тя е била отхвърлена от бразилския клуб.

Двата клуба са продължили усилено преговорите в последните дни в опит да постигнат споразумение и по всичко изглежда, че такова е налице.

„Rádio 98 FM“ твърди, че преговорите между Лудогорец и Крузейро са започнали миналата събота.В същото време Крузейро дължи на Жадсом заплатите за три месеца и бразилският клуб рискува да изпусне футболиста дори без трансферна сума.

През сезона Жадсом беше твърд титуляр в състава на Крузейро. Той взе участие в 41 мача, като в 37 от тях беше титуляр.