Буш на линия за старта на подготовката

0
- -

Ръководството на Левски е убедено, че румънският нападател Серджиу Буш ще играе за тима през следващия сезон. 24-годишният таран, който направи име у нас през есента на 2014 година с екипа на ЦСКА, през пролетта бе част от Астра. Но ще бъде на „Герена“ още за старта на подготовката.

Спортният директор Даниел Боримиров пък посочи, че приоритет за тима през следващата кампания ще бъде клубът да е финансово стабилен, а след това ще се говори за резултати. „По това дали сме живи или мъртви и дали ще се борим за нещо повече от трето място – това ще покаже новото първенство. Ние се разпростираме според финансовите си възможности. Знаете, че Левски на първо място цели да се стабилизира, като това минава през изплащане на задължения. Искаме клубът да е финансово стабилен, а след това да изграждаме и надграждаме. Според това, което можем да си позволим, ще се опитаме да направим така, че Левски да е наистина конкурентоспособен за следващото първенство“, посочи шефът.

„Работим по селекцията и искаме до началото на подготвителния период треньорът да разполага с желаните от него играчи. Все пак може да останат един или двама футболисти, които евентуално ще закъснеят. Колкото до Буш -ще разберете скоро“, посочи той. Боримиров за пореден път подчерта, че треньорът Николай Митов се ползва с подкрепата му. „След като няма друга информация от клуба… Отговорът е ясен – Митов остава“.

Директорът взе отношение и по инцидентите след мача с ЦСКА (0:3), когато фенове на сините съблякоха фланелката на Александър Александров и удариха капитана Веселин Минев. „Не толерираме такива неща. Ще разговаряме със стюардите, защото Левски си плаща за охраната. Да, всички ни боли от загубата. Но тези футболисти играят за Левски и искат да зарадват привържениците. Знаем, че феновете са нашият 12-и играч и неведнъж са го доказвали. Като директор се извинявам на нашите фенове. Но няма да толерираме такова поведение“, завърши Боримиров.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК