Акрапович определи двама дузпаджии! Соу не е сред тях

0
Снимка: cska.bg
- -

Георги Йомов и Адалберто Пеняранда ще бъдат основните изпълнители на дузпите в ЦСКА-София през пролетния дял от сезона, пише „Тема спорт“. Именно на тях двамата в най-голяма степен е решил да залага Бруно Акрапович при отсъден наказателен удар за армейците до края на кампанията.

Камата с разтърсващо интервю за Туньо: Плаках като дете! Бих му казал, че го обичам като брат и искам да го прегърна

През есента червените получиха право да изпълнят само една дузпа във всички 27 официални мача, които изиграха. Тя бе отсъдена срещу Левски чак в последния двубой на тима за 2020-а, но изстрелът на Тиаго от бялата точка бе спасен от Михайлов.

На „Армията“ взимат още един нов до часове

В зимните контроли за ЦСКА-София бяха отсъдени два 11-метрови удара, които бяха реализирани от Йомов и Пеняранда, съответно срещу Аланияспор II и Локомотив Сф. Особено показателен бе изборът на венецуелеца в проверката със столичните железничари на „Армията“, когато на терена бе и Тиаго. Отговорността обаче падна върху Адалберто, който сам си изработи дузпата в 7-ата минута и я превърна в гол. След Нова година дошлият от Уотфорд играч буквално е прероден и показа отлични качества на непривичния за него пост като вътрешен халф. Срещу Славия той ще бъде титуляр предвид кадровите проблеми с Юга и Жеферсон.