Левски вдига мизата за желан от Славиша

0
- -

Левски няма да успее да привлече швейцарския десен бек Драган Михайлович до старта на пролетния полусезон в неделя. По изглеждащия сигурен трансфер се появиха неочаквани пречки. 29-годишният краен защитник трябваше да скъса договора си с кипърския гранд АПОЕЛ Никозия, но това няма да се случи. От този клуб не са съгласни да се разделят с играча по взаимно съгласие. Според местните медии АПОЕЛ и сините водят преговори за наем на футболиста на „Герена“.

Жоро Стоянов пред KOTASPORT: Левски ще успее! Трябва да знаеш коя емблема носиш и как да застанеш зад нея

„Разговорите между АПОЕЛ, Драган и Левски продължават. Михайлович не е в плановете на клуба си от лятото, но въпреки това продължава да си получава навреме цялата заплата. Играчът е в контакт с Левски в последните няколко дни и се очаква там да продължи кариерата си. Засега обаче има парични разминавания между двата клуба“, разкрива protathlima.cyprustimes.com. Тоест, Левски ще трябва да повиши офертата си, за да успее да вземе играча и да изпълни желанието на Славиша Стоянович, пише „Тема спорт“.

За последно Драган Михайлович, който има босненско потекло, е играл за АПОЕЛ на 30 август миналата година. Тогава тимът от Никозия губи с 0:3 гостуването си на АЕК Ларнака, а левият бек повече не помирисва терен. Той има контракт с клуба си до лятото, след което става свободен агент.