Решителна битка за Нефтохимик U19

1
- -

Формацията U19 на Нефтохимик ще изиграе идната неделя най-важната си среща за този сезон. От 17:00 часа в Българово, момчетата на Николай Кръстев ще приемат Верея (Стара Загора) и при победа ще запазят мястото си в Елитната юношеска група. В предпоследния кръг от първенството Нефтохимик загуби гостуването си на Септември с 1:2, докато Верея отстъпи у дома от Лудогорец с 0:3. Така Верея се намира на спасителното 14-то място с актив от 24 точки, а Нефтохимик е на 15-та позиция с 22 точки. Сметката показва, че ако Нефтохимик спечели в неделя ще заеме спасителното 14-то място в крайното класиране и ще изпълни целта си тази година, а именно запазване на мястото си в групата.

Междувременно децата родени 2008 година с треньор Тодор Топалов спечелиха второ място на силен турнир в Поморие. В първата си среща от надпреварата малките „шейхове“ се наложиха над Свети Никола (Черноморец) с 3:0, на полуфиналите Нефтохимик победи Поморие с 4:1, а финалната среща Нафтата загуби от Черноморец с 3:6.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Нафта
Нафта
7 години по-рано

Не ви ли е срам да пишете такива глупости. Силен турнир в Поморие със отборите на Свети Никола,Черноморец……. Абе вие мислите ли че някой ви обръща наистина внимание на безхаберните и фалшиви статий.