Нефтохимик се разпада, играчите бягат в различни посоки

2
- -

Над 10 футболисти със сигурност ще напуснат Нефтохомик до броени дни. На седем от играчите изтичат договорите и те са напълно свободни след 30 юни, когато са сроковете на контрактите. Другите футболисти имат договори за различен срок, но най-вероятно те ще бъдат разтрогнати по взаимно съгласие.

Ръководството на клуба в никакъв случай няма да плаща заплатите, които бяха договорени с играчите, докато тимът беше в Първа лига. Така голяма част от наемниците ще напуснат отбора. Това вече направи Венци Христов, който получаваше тръста заплата, която обаче не оправда по никакъв начин. Заради това договорът му бе прекратен. Същото ще стане и Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Владислав Романов, Станислав Маламов…

Очаква се в тима дa останат само местни момчета, като Любо Божинов, Живко Петков, Яни Пехливанов и юноши от школата. Все още не е ясно какво ще се случи с вратаря Янко Георгиев. Към него има интерес от други отбори, но на този етап няма категорична позиция по въпроса.

Следващите дни ще бъдат драматични и решаващи за отбора…

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
7 години по-рано

То и юношите не са на техния клуб, тези дето играха са си на Черноморец, за да им играят за умрелия отбор ще си плащат.

Нафта
Нафта
7 години по-рано

Що бе колега имат си хора които могат да свършат работа. На вратата Момата.Пред него Бошнакови с Калчо Белов метлата в средата Рунчев,Цацата и Колю мазния и напред Гошето Костадинов . Кво не ти харесва.