Крило на Левски на линия за Сливнишки герой

0
Снимка: levski.bg
- -

Контролата на Левски срещу аматьорския Сливнишки герой, която е насрочена за 3 април, ще започне в 16:00 часа на „Георги Аспарухов“. Това обявиха сините вчера.

Сърбин се разделя с Левски през лятото, сините си връщат стар познайник!

„Срещата ще бъде предавана на живо в официалното мобилно приложение на клуба. Стриймингът ще е достъпен само в мобилната апликация, която може да изтеглите напълно безплатно. Във връзка с извънредната епидемична обстановка и Заповед № РД-01-677 от 25.11.2020 г. на министъра на здравеопазването, с която се забранява присъствието на публика на всички спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за лица над 18-годишна възраст.

10 от Левски продължават да стоят на изхода

Контролната среща ще бъде открита единствено за представителите на медиите при стриктно спазване на противоепидемичните мерки – носене на предпазна маска и 1,5 метра разстояние един от друг“, се казва в съобщение на клуба.

На линия за двубоя ще бъде фланговият нападател Насиру Мохамед, който вече е напълно възстановен от травма, пише „Тема спорт“. През тази кампания ганаецът има общо 20 мача за отбора, в които е вкарал 1 гол.