Барса ще прибегне към голмайстор на Тотнъм, ако не се разбере с Дортмунд

- -

Барселона се стреми да придобие централен нападател през летния трансферен прозорец. Ако клубът не успее да купи Ерлинг Холанд, който остава основната цел на каталунците, Барса иска да подпише нападателя на Тотнъм Хари Кейн, пише Diario Sport.

Холанд е облагодетелстван от ръководството на каталунците, тъй като е много по-млад и може да напредне много. Клубът разбира колко трудно ще бъде да купи норвежеца от Борусия, така че обмислят други възможности.

27-годишният нападател иска да опита силите си извън Англия. В същото време ръководството на Тотнъм не иска да пусне Кейн да ходи в английски клубове, за да не подсилва преките конкуренти, така че трансферът на играча в Барса е възможен. Футболистът би искал да се присъедини към каталунския клуб.

Барселона получи много доклади за Кейн, всички от които са положителни. По-специално те разказват за професионализма и високото ниво на играта на нападателя.

Също така, клубът не отказва възможността да придобие и нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Подновеният интерес към 23-годишния играч вече е докладван.

Англичанинът отбеляза 17 гола и направи 13 асистенции в 27 мача от Висшата лига през този сезон.

В Италия: Доверието между Каляри и Десподов е нарушено! Ето колко е получил ЦСКА-София за национала!