Сензационен обрат: Сандберг остава на „Герена“

0
Снимка: levski.bg
- -

Сензационен обрат е на път да претърпи съдбата на един от най-силно спряганите за напускащи Левски. Става въпрос за позабравения от феновете Симон Сандберг. Той шокира всички със слаби изяви в малкото мачове, в които игра, а накрая дори се контузи и не се появи на терена да приключването на кампанията. Логично изглеждаше Сандберг да си тръгне на мига. Това обаче най-вероятно няма да се случи.

Причината е, че купувачи логично няма, тъй като Сандберг скоро не е играл. Другият вариант, за който писахме, бе той да бъде върнат на клуба си Хекен. И това няма как да стане, тъй като Левски все още не е изплатил всичко по трансфера.

Така на „Герена“ нямат голям избор, освен да дадат шанс на шведа. Още повече, че по информация на „Меридиан Мач“ треньорът Николай Митов изобщо не е толкова лошо настроен по отношение на подобен вариант. Причината е, че реално треньорът не е видял футболиста по никакъв начин в игра. Откакто Митов е поел Левски, Сандберг е постоянно извън терените поради травма. Така той дори няма и една пълноценна тренировка, камоли мач в този период.

Плюсът за „сините“ е, че шведът може да играе както като централен защитник, така и като десен бек, което ще даде повече опции пред Митов. Футболистът се прибра пък по-рано от съотборниците си за лятна почивка, за да успее да се възстанови от травмата, която го мъчеше.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК