Миланов: Ситуацията в съблекалнята не е добра! Имам уверение от собствениците, че има надежда

0
- -

Старши треньорът на Левски – Живко Миланов – сподели мнението си за победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив) в контролна среща.

„Победата не е от толкова голямо значение за мен. По-важно е момчетата да играят бърз, комбинативен футбол. В доста от времето се получи. Не можем и да търсим нещо повече. Все пак сме на 2 седмици подготовка и ни е първа контрола. Нямахме нужния ритъм.

Не е приятно да нямаш подготвителен лагер, но ситуацията е такава. Опитваме се да се правим. Сигурен съм, че момчетата ще са подготвени. Въпреки тези условия, които всички знаете, въпреки сагата какво ще се случи с клуба, момчетата се подготвят сериозно, дават всичко от себе си. Това е най-важното.

Няма какво да лъжа. Ситуацията в съблекалнята не е добра. Като има неяснота за бъдещето, всеки футболист се притеснява. Доста от тези момчета са в начален стадий на своята кариера и се притесняват какво ще се случи. Имам уверение от собствениците, че има някаква надежда. Очакваме да има развитие по тази тема.

Аз съм млад треньор и искам да се развивам. Следвам си моя план. Това за мен е опит. Левски е най-голямото стъпало в България. В какъвто и вид да е, това е Левски винаги бих работил за Левски.

Много е рано за оценки за гръцкия футболист. Ще преценим следващите седмици.

Оптимист съм за Левски. Рано или късно, този отбор ще се оправи. Това е най-големият отбор в България, с най-голямата фенска маса и няма да бъде оставен на произвола на съдбата“, коментира Миланов.