„Червени“ фенове беснеят: Унижение, титлата пак ще е мираж! Любо ще забърка един голям миш-маш и ще си тръгне

0
Снимка: cska.bg
- -

Феновете на ЦСКА-София взривиха социалните мрежи след тежката загуба от Лудогорец в мача за Суперкупата. Под критиката им попаднаха шефове, футболисти и наставникът Любослав Пенев, който обаче има и доста поддръжници, а сектор Г скандира името му по време на мача. „Тема Спорт“ представя някои от най-любопитните мнения във фейсбук коментарите.

Крие Йорданов: За съжаление, още в първия мач за сезона спукаха червения балон и ни свалиха на земята. Показаха ни, че отново нямаме отбор за нещо повече. Едните играха, а нашите гледаха мача отблизо. Още в подготовката казах, че нищо не играем и че сме дори по-слаби от миналия сезон, че нямаме стил. А новите показаха само, че нямат място в отбора и че с нищо не могат да вдигнат нивото. Така не се прави силен отбор.

Коен: Аз ако бях журналист, бих попитала Пенев: Как смята за 4 дни да промени коренно играта на ЦСКА? Защото казва, че знае грешките, но срещу Лудогорец наблюдавахме един отбор, който гледаше мача от терена и нямаше идея какво прави там! Защита нямаше, а идеите за изнасяне на топката и атаката бяха само мираж!

Милен Церовски: Е, ми поиграйкахме си, трябват ни още няколко свободни агенти от Лига 3, Конференциите и някой бивш юноша на Байерн и това е. Всичко е наред, никой не е виновен, нищо не е станало, пускаме си Преслава и си лягаме щастливи, чакайки след 375 дни да ни дойдат новите фланелки.

Марин Ташков: Това беше не просто загуба, а унижение. Бяхме като спаринг партньор, без никакви идеи и игра, но най-важното – без никакво, желание и борбеност. Абсолютно повторение от онзи мач в Разград, заради който после уж смениха Акрапович! Отборът нямаше тактическа постройка за мача и не беше мотивиран. Кой е виновен?! Да няма едно положение и удар във вратата за цялото второ полувреме! И накрая скандират Любо Пенев! Ами, той винаги прави някакви такива издънки, не зная защо! Сега го няма Бойко Борисов, кой ни пречи да играем?! Бесен съм!

Атанас Стефанов: Пълна трагедия. Вижте Дамбраускас как ги беше наредил – все едно винаги бяха повече. В средата ни смачкаха. Кирил трябваше да е при нас. Той е разликата. При нас нищо сериозно не се прави – трансферите 0 лева. Е, така не става. Ония купуват добри играчи, вадят пари хората, при нас тези хитринки не минават, без пари и после веднага продават, това е среднячество. Поне да мълчат, да не се излагат на пресконференцията – ама така, ама иначе, станаха за смях. Махат Вутов, махат Динчев, става нещо. Любо ще забърка един голям миш-маш и ще си тръгне. Гълъбов, Жеферсон… Ама вие сериозно ли…

Никола Дарпатов: Добре, че това фиаско се случи в мач без особено значение, а не примерно срещу Лиепая. Има време да се извлекат поуки. Контузените също ще се върнат в строя. Но това чудо не трябва да се повтаря. Не че нещо променя резила, но с Кох, Бисмарк, Вион и Юга (във форма) едва ли щяхме да сме такъв фарс. Друг е въпросът, че новите нищо не показаха с изключение на Вилдсхут в първите 15 мин.

Йордан Чакъров: Нещата получиха един логичен завършек на една сбъркана трансферна политика. Реално сме свалили нивото от пролетта и се съмнявам, че имаме достатъчно време за коригиращи действия и поуки. Когато се възстановят контузените, ще се за кърпят някои пробойни, но само толкова… Пак нямаме читав нападател, нямаме заместник на Тиаго, а и бразилското вратарче е пълна скръб.

Иван Стоев: Няма как да се сърдим на Любо и играчите. Гълъбов не е за ЦСКА и това го знаят всички. Пазим Антов за Олимпик. Жеферсон не е халф. Мазику иска трансфер и се пази да не влиза в единоборства. Чатакович и Бай или нямат класа, или са много далеч от напасване с останалите.

Манол Калниев: Безобразна игра! Липсата на Мено Кох, Амос Юга, Бисмарк Чарлс се усети! Но без няколко нови попълнения с настоящия състав толкова! За разлика от миналата година сега второ място и пак целта е купата! Титлата пак ще е мираж!? Резервната ни скамейка не е равностойна на титулярите!