Младенов: Абсурд е да подценим Осиек

0
- -

Старши треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов заяви преди реванша срещу Осиек, че е абсурд да има подценяване на хърватския съперник.

„Не бях щастлив от информацията, която получих за Мено Кох. Днес вече получих информация и от хора, които са го лекували. Стана ясно, че няма да мога да разчитам на него, въпреки че имах намерение да го използвам“, коментира Младенов.

„Абсурд е да има подценяване. Не може изобщо да коментираме за такова нещо. Вие знаете в първата среща кой беше фаворитът, ние знаем силните страни на Осиек“, добави той.

„Предпочитам да коментирам само утрешния мач. Сега пълна концентрация. И най-малката грешка може да бъде фатална. Всички голове падат след грешки. Ако и двата отбора не допускат грешки, тогава мачът ще е 0:0. Така че ние трябва да ограничим максимално грешките, които допускаме и да се възползваме максимално от грешките на противника. Целта е да продължим към следващия кръг“, продължи наставникът на ЦСКА-София.

„Всеки един треньор има стратегия за провеждането на даден мач и е подготвен за всякакъв вариант. Подготвени сме за всякакво развитие на мача. Важното е в края да сме победители“.

„Работим върху статичните положения. Крайната фаза е изключително важна, защото тя олицетворя успеха и труда на всички. Там всеки един трябва да е максимално концентриран. Там всеки трябва да покаже своята класа. Всеки един състезател знае какво трябва да прави, където и да е топката на терена. Ще продължаваме да го подобряваме това“, разкри треньорът на ЦСКА-София.

„ЦСКА винаги играе за победата. Във всички мачове искам да има рационалност. Трябва правилно да разпределим нещата, така че да си тръгнем с успеха. Ние подхождаме към всеки един мач. В процес на селектиране сме“.

„Вътрешният шампионат е едно, мачовете в Европа са съвсем друго. Ние подхождаме към всеки един мач по различен начин. В процес на селектиране сме. На всеки един пост имаме състезатели. Когато имаме добра игра и в двете фази, можем да играем един футбол, постоянен. Всичко е по-различно в момента“.

Стойчо Младенов говори за бъдещето на Валентин Антов

„Нормално е от първата минута Осиек да атакува и да търси ранен гол. Предпочитам винаги да говоря за моя отбор, отколкото за противниците. Още повече лошите новини, които идват днешния ден за Мено Кох и други състезатели. Настроението сутринта беше едно, сега е друго. Гледаме напред и вярвам, че ще се справим“, каза още Стойчо Младенов.