Зайков е третият македонец на „Герена“

1
Снимка: levski.bg
- -

С привличането на Гьоко Зайков бройката на играчите от Северна Македония, които са носили синия екип, се покачи на три. За момента на „Герена“ не се е подвизавал бранител от западната ни съседка.

Преди това в Левски играха Кристиян Наумовски и Денис Махмудов, припомня „Тема спорт“. Вратарят бе на стадион „Георги Аспарухов“ през сезон 2014/15, но записа едва пет двубоя за сините – три за първенство и два за Купата на България. Стражът не успя да се пребори с конкуренцията на Пламен Илиев и след края на сезона премина в Динамо Букурещ, след което замина за далечен Хонг Конг, а в момента е в малтийския Балзан.

Другият северномакедонски играч, който носи екипа на сините, бе Денис Махмудов. Нападателят дойде от Нидерландия, но не успя да убеди на „Герена“ и изигра едва десет двубоя през сезон 2015/16, в които не можа да отбележи попадение. Той пристигна в Левски от Спарта Ротердам, след което премина в арменския Банатс. Юношата на Витес бе прекарал цялата си кариера в Нидерландия, но играта му в България не потръгна и набързо Махмудов си стегна багажа.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
blue
blue
3 години по-рано

А Дарко защо забравихте бе, лешпери?!