Гаджев отново е топ вариант за Левски

0
- -

Владимир Гаджев може отново да облече екипа на Левски. „Меридиан Мач“ научи, че халфът пак е актуален вариант пред „сините“, след като Божидар Краев бе продаден, а Мехди Бурабия е категоричен, че не желае да играе повече за отбора.

Гаджев бе в плановете на Ники Митов, но недоволство от страна на феновете стопира преговорите. На „Герена“ бяха решени да вземат един качествен чужденец, който да играе до Бурабия. След отказа на французина обаче Левски спешно трябва да търси двама полузащитници. Тимът прави мощна офанзива, за да вземе и вариант номер 1 Франсиско Жуниор от Стрьомгодсет, и халф от френската Лига 2, който се явяваше резервен вариант. Има обаче немалка вероятност на „Герена“ да не се справят и с двата трансфера, още повече, че времето здраво притиска тима. Затова Гаджев е отново топ вариант и скоро може да се проведат финални преговори с него, за да се завърне в клуба.

В момента Влади поддържа форма с юношите на „Герена“ в чакане на добри оферти. Едва ли обаче и той самият би отказал да се завърне в родния си клуб, след като вече се опари при неуспешния си престой в Ковънтри.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК