Сектор Г събира пари за емблемата с продажба на фланелки

0
- -

Фен клуб „Сектор Г“ сериозно се е заел със задачата да помогне финансово на ръководството на ЦСКА, след като бе обявено, че ще бъдат дадени 8 милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество.

След провела се среща със сдружение „Червени сърца“ и други организирани и неорганизирани привърженици на „червените“ е обсъдена нова система за спомоществателството на клуба от страна на неговите фенове и превръщането му в своеобразно„социално движение“.

От „Червени сърца“ ще направят анализ на средствата, останали в „Елана“ след провелата се преди няколко години кампания, и ще бъде предложено на кандидат-акционерите да прехвърлят тези средства в сметка на феновете, която ще бъде управлявана от ултрасите със знанието на шефовете на ЦСКА.

Ще бъдат издадени и талони за дарение с номинал 5 лв., като средствата от тяхната продажба ще отиват в предложената сметка за подпомагането на ЦСКА. Всеки от талоните ще има идентификационен номер и снимка, свързана с отбора.

Ще бъде организиран конкурс за производство на фланелка с емблемата и надпис „Емблемата е наша!“, като печалбата от продажбата им ще отива в специалната сметка.

Източник: „24 часа“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК