ЦСКА-София за сефте през този сезон вкара гол в добавеното време

0
Снимка: cska.bg
- -

ЦСКА-София отбеляза първото си попадение в последните минути през тази кампания, пише „Тема спорт“. Армейците вече се опариха от едно такова, дело на Мартин Атанасов от Славия при 1:1 в седмия кръг, което им костваше трите точки. Сега обаче съдбата им се реваншира.

Късните попадения бяха специалитетът на тима в началото на миналия сезон. Тогава в заключителната фаза на срещите червените, водени от Стамен Белчев, стигнаха до победи срещу Сайрънс в първия предварителен кръг на Лига Европа, Ботев Пловдив и Славия, а се добраха и до равенства срещу Черно море и Етър.

И в третото гостуване на ЦСКА-София срещу Царско село пак резултатът бе 2:1. За първи път обаче армейците бяха на печелившата страна, като в двете предишни срещи – през сезон 2019/20 на стадион „Витоша“ в Бистрица и 2020/21 на съоръжението на Царско село, с успеха се поздравяваха домакините.

Карло Мухар стана едва вторият привлечен през лятото футболист, който е открил головата си сметка за тима. Другият е Йоан Баи. Вилдсхут пък продължава головата си суша.