Дуо титуляри на Локо (Сф) увисна за Купата

0
Снимка: levski.bg
- -

Двамата основни футболисти на Локо София увиснаха с картони след двубоя с Левски, загубен с 0:1, пише „Тема спорт“. Това са халфовете Божидар Кацаров и Александър Александров. Срещу сините те получиха четвърто официално предупреждение и при още едно ще бъдат наказани за по един мач. А той може да се окаже и осминафиналът за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. По програма той е на 26 октомври (вторник) в столицата. Александров и Кацаров може да не играят срещу смърфовете, ако получат жълти картони и в предстоящото гостуване на Царско село за първенство. Срещата е в петък от 17:15 часа.

Старши треньорът на Локо София Иван Колев пък заяви, че въпреки загубата от Левски това е бил най-силният им мач от началото на сезона.

„Трудно можеш да спечелиш мач, ако пропускаш така, включително и дузпа. Жалко, че загубихме този двубой, който бе най-добрият ни от началото на първенството. Не мога да съм недоволен, особено от второто полувреме, когато имахме сериозен превес. Не си реализирахме положенията и оттам се стигна до този резултат. Сега ще си проличи професионализмът. Ние трябва да можем да се възстановяваме не само физически, но и психически. Да използваме тази загуба като момент на мотивация за отбора“, коментира наставникът на столичните железничари.