Ето коя телевизия ще излъчва Цървена звезда – Лудогорец

0
Снимка: twitter.com/crvenazvezda_en
- -

Последното гостуване на Лудогорец в група F на Лига Европа ще бъде излъчвано по bTV Action. То ще бъде на 25 ноември, четвъртък, от 19:45 часа. Тогава разградчани имат визита на сръбския гранд Цървена звезда. Студиото преди двубоя пък ще започне в 19:00 часа, съобщиха от телевизията.

Мачът на стадион „Райко Митич“ в Белград може да се играе пред празни трибуни. Причината е, че фенове на звездашите хвърляха предмети след края на мача с Мидтиланд (0:1). Те удариха единия от съдиите, както и човек от щаба на Деян Станкович. Всичко това ще донесе сериозни финансови санкции на сръбския клуб.

До края на груповата фаза Лудогорец ще приеме и Мидтиланд. Мачът е на 9 декември от 22:00 часа в Разград.

След изиграването на 4 двубоя от потока орлите са на последно място, припомня „Тема спорт“. Те имат само една спечелена точка. Лидер е португалският Брага, който има на сметката си 9 пункта. Цървена звезда е втори със 7, а Мидтиланд е трети с 5.

Лудогорец все още има математически шансове за евромачове и през пролетта. Вторият в групата ще продължи напред в Лига Европа, а третият ще достигне до елиминациите в Лигата на конференциите.