Мъри: Никога не е добре, когато Левски губи! Натиснаха ни проблеми, които за мен са необясними

0
Снимка: levski.bg
- -

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Пирин (Бл) в контролна среща. В Проверката специалистът даде шанс за изява на куп таланти от школата.

„Добра контрола. Имахме доста проблеми през седмицата. Голяма част имаха проблеми, играха доста млади. Стараха се футболистите. Имахме възможност да видим младите. И играчи от първия отбор получиха възможност да покажат качествата си, така че полезна проверка, като се абстрахираме от загубата. Никога не е добре, когато Левски губи, но видяхме това, което искаме.

Децата се стараят много. На по 15 години са, така че е нормално да нямаме забележки. Беше важно да опитат какво е да се играе мъжки футбол. Има по-големи от тях, които трябва да се стараят повече и да показват повече. Полезна проверка, за да видим проблемите и нужното, което трябва да се направи.

Двама-трима от младите, които тренират с нас, показаха добро ниво. Другите трябва доста да наваксат, най-вече в кондиционно отношение.

Натиснаха ни проблеми, които за мен са необясними. Надявам се повечето играчи да се възстановят и да започнат да тренират. Все пак една част от тях не тренират една седмица, което не е много добре“, коментира Стоилов.