Сираков на среща със „сини“ фракции за новото сдружение

1
Снимка: levski.bg
- -

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков ще проведе среща с привърженици от няколко фенски фракции. Организираното мероприятие е уговорено да се състои утре от 13:00 часа, информира „Тема спорт“. Повод за срещата ще е обсъждането на темата с акциите на новосформираното сдружение.

Такава идея е дискутирана от известно време и треньорът Станимир Стоилов заяви, че апелира за създаването на подобно нещо. Решение бе взето и на Общото събрание на тръст „Синя България“.

„За мен е важен всеки един привърженик на Левски. Огромна част от тези хора са неорганизираните. Всеки, който обича клуба, е много важен в този тежък момент за Левски. Призовавам феновете да загърбят своите противоречия. В този момент съществуването на любимия им клуб е поставено на карта. Левски няма нужда от това противопоставяне“, заяви Сираков през септември миналата година. Ето, че това е на път да се осъществи.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Соколето от Небето
Соколето от Небето
2 години по-рано

Само така, отлично е това. Дано не остане само намерение. Като знаем, какви са противоречията м/у отделните фракции. Истински, добронамерено, желая пълен успех, утре,17-ти,на замисъла.