Берое и Пирин не излъчиха победител в парад на вратарските гафове (ВИДЕО)

0
Снимка: beroe.bg
- -

Берое не успя да победи Пирин (Бл) в мач от XV кръг на Първа лига. На стадиона на старозагорции, воденият от Петър Колев тим поведе с 1:0, но допусна изравняване за крайното 1:1. И двете попадения в мача паднаха след грешки на вратарите.

Първият удар по посока на една от двете врати дойде чак в 24-ата минута. Александър Василев стреля от наказателното поле по земя, но Хенгелман улови без проблеми.

В 36-ата минута Реян Даскалов нанесе мощен удар от дистанция, който обаче профуча над вратата.

240 секунди по-късно домакините по чудо не поведоха. Мартин Камбуров бе изведен сам срещу вратаря, преодоля го и стреля към опразнената врата. В последния възможен момент, обаче Николай Бодуров успя на шпагат да избие в корнер отиващата в мрежата топка.

Берое поведе в 55-ата минута. След балонно центриране отдясно, Хенгелман увисна, а дебнещият зад него Абубакар Тунгара засече с глава в опразнената врата за 1:0.

В 73-ата минута Мечев засече от въздуха недобре изчистена топка. Хенгелман обаче улови сигурно.

Секунди по-късно Лебон бе изведен на чиста позиция в наказателното поле. Ударът му обаче бе изключително нескопосан и мина високо над вратата.

В 83-ата минута Пирин изравни. След центриране отляво и кратко разбъркване, Ганев се намеси неубедително и не успя да избие добре. Топката стигна на границата на вратарското поле до Станислав Манолев. Атрактивният удар на последния се чукна в лявата греда и влетя в мрежата за 1:1.

В 89-ата минута Мечев шутира мощно от дъгата пред наказателното поле. Топката обаче профуча малко над напречната греда.