Наско Сираков: До две години Левски трябва да е шампион (ВИДЕО)

1
- -

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че до две години „сините“ трябва да станат шампиони.

Благодарение на феновете стигнахме до тук и се надявам благодарение на тях да продължим напред. Аз съм заявил още преди година и половина това е като мисия. Левски трябва в един момент да стане отбор на феновете. Не трябва да се прибързва и да се прави на сила. Трябва да се съберат максимален брой хора, които със своя глас да излъчват най-доброто за Левски. Идеята е отлична и я подкрепяме и аз, и Мъри. Всичко зависи от активността на нашите фенове. Тук не става дума само за организираните фенове. Искаме да стигнем до всички привърженици на Левски. При 20 хиляди членове с най-голямо удоволствие ще прехвърля акциите, но аз не искам да определям бройката. Трябва да има широка дискусия и всеки да си каже мнението за или против. Не бих се ангажирал по никакъв начин аз да определям тези неща. Формата на разговорите не мога да кажа. Приемете го повече като рестарт на кампанията за подновяването на членските карти. Аз съм доволен на всичко, което правят нашите привърженици“, коментира Сираков.

В клуба се работи ежедневно по темата за рекламодатели и спонсори. Ще има доста в близко бъдеще. Гарантирам“, добави той.

След Нова година феновете ще гледат съвсем различен Левски. От лятото Левски ще се бори на абсолютно всички фронтове.“

Купата на България за мен винаги е била десет, а основното ястие е била шампионската титла. До две години Левски ще бъде шампион“, каза още Наско Сираков.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
петър
2 години по-рано

Раев ти си луд!