Феновете на Бодьо/Глимт изкупиха билетите докрай! Ще има и „червени“ привърженици

0
Снимка: twitter.com/glimt
- -

Привържениците на Бодьо/Глимт напълно изкупиха пуснатите в продажба билети за домакинството на ЦСКА-София. Двубоят е утре от 22:00 часа на стадион „Аспмира“. На трибуните се очакват над 5000 зрители. Сред тях ще има и около стотина фенове на армейците, които живеят в Норвегия, пише „Тема спорт“.

В 50-хилядното градче цари голяма еуфория, като при победа утре светкавиците ще си осигурят участие в елиминационната фаза на евротурнирите напролет, което ще се случи за първи път в историята им.

„Най-накрая дойде време за чаканата от всички битка! Очаква се на стадиона да присъства огромно напрежение в четвъртък вечер, затова, за да премине всичко възможно най-леко, ви представяме най-важното, което трябва да знаете“, написаха норвежците на сайта си, като призоваха феновете да влязат на стадиона възможно най-рано, да спазват стриктно местата си и да се съобразяват с ковид мерките.

Метеорологичните прогнози сочат, че по време на срещата ще вали сняг, а температурата ще е не по-висока от А градуса, с усещане за -10. Последният двубой на Бодьо – домакинството на Лилестрьом в неделя (2:0) бе прекъснато за 20 минути заради снежна буря, като не е изключено това да се случи и утре.