Гриша Ганчев: Искам за 70-годишнината да съберем 70 000 души на „Цариградско шосе“ да видят титлата

1
- -

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев е твърдо устремен към титлата на България през новия сезон. Той иска да зарадва феновете с ценното отличие и 70 000 да празнуват първото място в София.

„Искам на 5-и май догодина да сме шампиони! За 70-годишнината да съберем 70 000 души на „Цариградско шосе“ да видят титлата. На ЦСКА му трябва такъв юбилей!“, казал Ганчев в офиса си в „Литекс тауър“ по време на сбирка на управата на ЦСКА.

„Работим по дългогодишен план. Тръгваме на битка за титлата, преди това на такава за базите. Понесохме жесток финансов удар с изваждането от евротурнирите, но рано или късно истината ще излезе наяве. И тогава много хора ще си платят, най-вероятно с лихвите“, споделиха от клуба пред сайта 7dnicska.bg.

Самият Ганчев ще има разговор с част от феновете на отбора този уикенд, когато ще е първата контрола на ЦСКА на българска земя.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
митко
митко
7 години по-рано

Чакай бе гришка оня ден стоилов каза че клубът ви е първоприемник на литекс какви 70 години какъв юбилей ще чествате то това цска умре ваз май хем ви сърби хем ви боли а?