В Англия се присмяха на съветника на Гриша Ганчев

2
Снимка: cska.bg
- -

Английското авторитетно издание The Athletic се присмя на амбициите на Алън Пардю да се завърне в треньорската професия, пише „Мач Телеграф“. Припомняме, че съветникът на Гриша Ганчев на „Армията“ обяви, че отново може да стане треньор. В тази връзка британската медия припомни, че точно преди четири години Алън Пардю стартирал работа като мениджър на УБА. Там представянето му е катастрофално.

„Всичко започна и завърши за 125 дни, в които спечели 1 победа в лигата“, написаха от The Athletic. Изданието отбелязва, че времето, в което Пардю е бил начело на УБА, е било едно от най-позорните в новата история на клуба. То се характеризира с провал на терена, лоша дисциплина извън него и токсичност на трибуните и в съблекалнята. Връхната точка е девет последователни поражения, които доведоха до изпадането на УБА от Висшата лига.

„Когато се провеждат анкети в търсене на най-слабия мениджър на УБА, името на Прадю винаги се нарежда близо до върха“ пишат от The Athletic.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
spas kondakov@yhoo.com
spas kondakov@yhoo.com
2 години по-рано

Те с Тройчо са в пряка конкуренция, мърморко и той имаше такава серия. Помните ли каква беше разликата от цска и калинката?

Цанко
Цанко
2 години по-рано

Не разбирам как Ганчев с тоя лош нюх към играчи и помощници,въобще все още е бизнесмен,и треньори и играчи го правят на маймуна