Мъри прави две промени за Царско село

0
Снимка: levski.bg
- -

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще направи две промени по състава си за гостуването на Царско село, пише „Тема спорт“. Визитата на царете е утре от 17:30 часа и двубоят ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Наставникът на сините ще може да разчита вече на опитния Драган Михайлович. Швейцарецът вече тренира на пълни обороти с тима и е готов за двубоя в сряда. Десният бранител ще заеме мястото на Патрик-Габриел Галчев в дясната зона. Младокът не разочарова Мъри, но треньорът на сините иска повече сигурност в защитната фаза, която именно дава с присъствието си Михайлович.

Другата промяна в титулярния състав на сините ще бъде Здравко Димитров. Крилото ще се завърне на обичайната си позиция на лявото крило, заменяйки Димитър Костадинов. Последният стартира като титуляр при равенството 0:0 с Арда в Кърджали, но не остави добри впечатления с представянето си и доказа, че се чувства по-комфортно зад изнесения напред нападател.

При отсъствието на трайно контузения Георги Миланов, Станимир Стоилов няма други проблеми по състава си и на мястото на опитния халф отново ще действа Марин Петков. Младежкият национал е много харесван от треньора на сините и наставникът възлага големи надежди на играча за бъдещето на тима.

Единственият проблем пред Стоилов е участието на Борислав Цонев. Той се готвеше извън останалите футболисти и не взе участие в заниманието на основната група във вчерашната тренировка. Халфът има болежки, които могат да му попречат да вземе участие в мача срещу Царско село, но треньорският щаб таи надежди, че ще може да го използва за предстоящия двубой.