Генчев: Очакванията бяха доста по-големи! Преследваме титла и Купа

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Старши треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев – сподели мнението си за равенството с Мидтиланд.

„Щом завършваме на последно място, не сме доволни от представянето си. Очакванията бяха доста по-големи. Надявахме се да се класираме на едно от първите две места.

Днешният мач беше равностоен. Имаше моменти, в които имахме голямо преимущество, в други съперникът ни превъзхождаше. Справедлив резултат.

В началото на мача Мидтиланд създаде ситуации от наши много груби грешки и недобро разчитане на играта. Особено при изнасяне на топката. След това намерихме правилните позиции на терена, заиграхме със самочувствие и до края на полувремето осъществихме контрола на играта, който искаме да виждаме. Създадохме ситуации. Това трябва да се случва през всичките 90 минути.

Можем да съжаляваме, че не победихме, защото имахме чисти голови положения. Противникът също имаше, но като цяло нашите бяха по-чисти, особено на Ману.

Бяхме надиграни единствено от Брага в Португалия. В останалите двубои бяхме равностойни. Най-много трябва да съжаляваме за двете загуби от Цървена звезда – два мача, в които можехме да спечелим 6 точки, а не спечелихме нито една.

Във всеки турнир искаме да бъдем на първо място. Преследваме шампионска титла и Купа на България. Това са нашите цели“, коментира Генчев.