Шефът на Добруджа: Добруджанският дух се завърна!(ВИДЕО)

0
- -

Моето обяснение за победата е, че днес добруджанският дух се завърна на стадион „Дружба“. С тези думи Йордан Йорданов – член на Управителния съвет на футболен клуб „Добруджа“, коментира успеха срещу „Спортист“ (Своге) с 4:1. Победата бе изкована геройски от малцината здрави за последния кръг за годината – двама вратари, десет полеви играчи и трима дебютанти от школата.

„Надявам се този спектакъл да се е харесал на публиката. Мисля, че се получи един празник. Измина един изключително тежък полусезон с много сериозни катаклизми, но мисля, че финалът дава повод за оптимизъм. Благодаря на всички треньори и футболисти, които бяха в „Добруджа“ през този полусезон. Вярвам, че целта – оставане в Б група, ще бъде изпълнена“, заяви Йордан Йорданов.

Дали пролетта ще бъде по-спокойна във финансов и организационен план, в много голяма степен ще стане ясно на Общото събрание на клуба на 21 декември. „Трябва да се изготви един правилен бюджет за следващата година. За да съществува един футболен клуб в Б група, са необходими минимум между 700 000 и 800 000 лв. За всички е ясно, че общината сама няма как да отделя такива средства. Затова отново апелирам бизнеса в Добрич за подкрепа“, сподели Йордан Йорданов.