Изненада: Ето кой е най-добрият „червен“ дузпаджия!

0
Снимка: twitter.com/Glimt
- -

В 75-ата минута на срещата между ЦСКА-София и Черно море 1(2:0) бе отсъдена дузпа в полза на „червените“. Изненадващо за привържениците за изпълнение започна да се подготвя Иван Турицов, който все още чака първото си попадение в професионалния футбол. Така чаканият за бранителя момент обаче отново се отложи, тъй като наказателният удар бе отменен след намесата на ВАР.

Изборът на Турицов за изпълнител на дузпата изобщо не е бил случаен, съобщава „Тема Спорт“. След всяка тренировка съставът на ЦСКА-София има упражнение с наказателни удари, като десният краен бранител се справя най-добре от всички и именно той в момента е титулярният изпълнител, посочен от треньора Стойчо Младенов.

Турицов обаче е наказан за предстоящото гостуване на Арда в Кърджали в четвъртък от 16:30 часа. Ако в полза на ЦСКА-София бъде отсъдена дузпа и Чатакович е на терена, се очаква той да бъде нагърбен с изпълнението.

Припомняме, че от началото на сезона червените вече профукаха два наказателни удара. Кайседо не се справи срещу Пирин (1:0), а Кери изпусна срещу Славия (1:1).