Новият спортен министър покани Гриша Ганчев и шефовете на Левски на среща

0
- -

Новият спортен министър на България Радостин Василев покани собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев и шефовете на Левски на среща.

„Първо ще направим среща с ОСК на ЦСКА, тъй като спрях търга за техните бази. После ще поканя ръководството на ЦСКА, дори Гриша Ганчев, който имаше претенции към дружеството, което е отговорно за Българска армия и Панчарево. Паралелно с това ще поканя и ръководството на Левски. Трябва да покажем еднакво отношение към всички, защото явно имат затруднения. Ще се опитам да съм полезен на всички клубове. Вчера поканих директора на трите дружества, които стопанисват спортните бази. Обясненията на „Сердика спортни имоти“ даде същата информация, каквато даде пред медиите“, коментира Василев.

Той каза, че Министерството на спорта ще съдейства по всякакъв начин, който е законосъобразен.

„Виждал съм договора за наем на ЦСКА. Този договор не е тайна и ще преценим дали може да го публикуваме, за да се види всичко. Има комисия, която преценява кои инвистиции могат да се приспаднат. За мое нещастие този казус е от 4-5 години и нямам представа защо е оставен толкова дълго. Оттук нататък казусът ще е публичен“, добави спортният министър.