Ето докога ще продължи дългият „червен“ лагер в Турция

0
Снимка: cska.bg
- -

Дългият лагер на ЦСКА-София в Турция ще приключи на 1 февруари, съобщава „Тема Спорт“. Както е известно, Стойчо Младенов събира футболистите за медицински изследвания на 6 и 7 януари, а веднага след това тимът заминава за югоизточната ни съседка.

Очаква се армейците да изиграят там поне 5 контролни срещи, като желанието на треньорския щаб е поне три от тях да са срещу тимове, които се намират на челните позиции в своите първенства. На ръководството на клуба са предложени над 10 варианта за съперници, но все още не е взето окончателно решение нито за точните да-
ти на двубоите, нито за спа-ринг партньорите. Единствено е ясно, че последната приятелска среща, която ЦСКА-София ще изиграе на турска земя, ще се проведе на 31 януари, като с нея ще бъде сложен край на лагера.

Тимът се прибира в София на 1 февруари, а играчите ще получат два дни почивка, след което ще подновят занимания на базата си в Панчарево.

На 5 или 6 февруари ще се проведе официалното представяне на отбора за пролетния полусезон, а първият официален мач от него ще е седмица по-късно – отложеното гостуване на Локомотив София от третия кръг на шампионата.