Братята Цоневи започнаха подготовката си в Англия

0
Снимка: levski.bg
- -

Братята Борислав и Радослав Цоневи започнаха подготовката си за втория полусезон. Двамата в момента са при семейството си в Англия, но това не им попречи да стартират тренировки, пише „Тема спорт“.

Близнаците приключиха по различно време сезона. Боби бе наказан и не игра в последния мач срещу Берое в Стара Загора. Двамата от вчера започнаха да влизат в работен режим и да са готови за началото на зимната подготовка на Левски, обявено за 3 януари 2022 година от 13:00 часа.

Боби и Ради се прибират за коледните и новогодишните празници в България, но решиха в Англия да стартира предварителната им подготовка и двамата публикуваха обща снимка в една от социалните мрежи.

Станимир Стоилов иска на 3 януари да разполага с всички играчи, за да стартира истинската подготовка на тима, която от 5 януари ще продължи с лагер в Турция, където ще бъдат и всички контроли на Левски, ще се изиграят шест. За момента са известни пет от тях – с Гурник Забже, Бохе-мианс, Марибор, Верис и Динамо Киев, но последната все още не е обявена официално.