Ще има ли среща между феновете на Берое и министъра на енергетиката в Стара Загора?

0
- -

Ще има ли среща между феновете на Берое и министъра на енергетиката Александър Николов в Стара Загора на 28 декември? Това е основният въпрос, на който ще се очаква отговор в следващите дни относно бъдещето на Берое, след като ТЕЦ „Марица Изток 2“ спря финансирането на клуба.

Привържениците на Берое най-учтиво поканиха министъра на енергетиката Александър Николов на среща в Стара Загора, на която ще присъстват представители на феновете, общинското ръководство, което вече пое ангажимент да съдейства в търсенето на финансиране и нов собственик, който да поеме управлението след горепосочената дата 31.05.2022 г.

Феновете на Берое гарантират на Александър Николов, че срещата ще протече в градивен, позитивен и ползотворен тон. Те го очакват на 28.12.2021 г. от 16.00 часа в сградата на Община Стара Загора.

„Ако решите да не ни удостоите с отговор, което бихме приели за отказ от конструктивен диалог, то запазваме правото си да предприемем по-драстични мерки в защита на любимия ни клуб от безпрецедентната атака, подета срещу него“, гласи позицията на привържениците на Берое.

Берое към феновете: Берое винаги е съществувал и продължава да бъде заради любовта на своите фенове