„Синя“ легенда: Отборът расте, започва да се вижда стилът на Стоилов! В нападение ни липсва класа

0
- -

Легендата на Левски Стефан Аладжов даде мнението си относно последните събития в Левски. Той коментира основно селекцията и представянето в контролите в Турция.

„Мисля, че отборът расте и постепенно започва да показва по-добро лице. Мъри набляга върху стабилизирането на защитата. Практически почти цялата я сменихме. И може би е прав, защото той най-добре вижда нещата. Но за мен продължава да ни липсва класа в нападение. Билал Бари ужким добре играеше по едно време, но ни трябва още един нападател. В атака са по-големите проблеми. Но да се върнем на защитата. Не знам кой ги беше докарал тези футболисти – Христос Шелис и Гьоко Зайков, но не бяха за Левски. Момчетата, които взеха сега през зимата, са по-добри футболисти.

Дано да се докаже в първенството Филип Кръстев. Мисля, че ще върши работа. Предполагам, че ще замести успешно Борислав Цонев. Боби беше с добри прояви, но играта му падна след контузията. Нямам предвид само дузпите, които изпускаше. Това всеки може да направи.

Като цяло смятам, че в контролите лека-полека започва да се вижда стилът на Стоилов – с трайно владеене на топката и контрол върху мача. Затова очаквам, че ще се получат нещата през пролетта. Дано да се сработят бързо новите с всички останали. Мъри успя да ги подреди правилно, намери точното място на терена на Андриан Краев“, сподели пред „Мач Телеграф“ легендарният ляв бек на Левски. Той коментира и изказването на Стоилов, че Левски няма да търси вратари на пазара, а сам ще си ги произвежда, както и капитанската лента, която се даде на Пламен Андреев за контролата с Марибор.

„Най-добрият вариант е това, което Стоилов казва за вратарите. Естествено, че е хубаво самият клуб да си ги създаде. От това, което съм виждал, много добре си пази Пламен Андреев. И се радвам, че ще разчита на него. Още е млад, но има качества. Не вярвам да се възгордее и да тръгне назад играта му заради това, че са му дали лентата“, надява се Аладжов. Той коментира ситуацията в Левски, свързана с позицията, на която той играеше преди доста вече години – ляв бек.

„Паднала му е играта на Иван Горанов, направи и дузпи във вреда на Левски. Не играе убедително, не вървят нещата при него. Той нямаше алтернатива през есента и беше добре Левски да се подсили с нов ляв бек. Дано конкуренцията на Цунами помогне и на самия Горанов. Аз като левскар, разбира се, желая успех и на двамата, и на отбора като цяло“, завърши Стефан Аладжов.