Мъри: Пропускаме с прекалено голяма лекота! Резервите се включиха изключително безотговорно и безидейно

0
Снимка: levski.bg
- -

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов – сподели мнението си за победата с 2:1 над Верес.

„Имахме добри моменти, имахме и някои проблеми. Продължаваме да пропускаме доста ситуации, прекалено лековато и неуверено ги завършваме. Като цяло добра проверка. Направихме и доста промени. Завършваме подготовка в нормално темпо. Надявам се така да се представим и в България.

Въпрос на увереност, качества и самочувствие са тези пропуски. Пропуснахме и дузпа, за което няма вина младият футболист. Нарочно аз определям кой да изпълнява дузпите, за да не носят футболистите вина. Пропускаме ситуации с прекалено голяма лекота. Избрах Асен Митков, за да мине под напрежение. Нека и да пропусне. На тренировки бие добре дузпи, да видят, че под напрежение е друго.

Уелтън се старае да навлиза във форма. Надявам се да играе все по-добре и по-добре.

Днес това, което видях, въобще не ми харесаха хората, които влязоха като резерви. Друг път се включваха по-добре. Днес изключително безотговорно и безидейно. Друг път се включваха много по-добре. Това, че са вкарали гол не значи нищо. Мисля, че малко повече вече ни е широчината в състава.

Имаме достатъчно централни защитници. Ноа има проблеми, имаше много мачове, затова го смених.

Допускането на попадения винаги е повод за притеснение, особено когато ти вкарат от наш корнер. Имахме и позиционна грешка в крайната третина.

Като се приберем в София, с оглед как ще се готвим, как ще почиваме и как ще се възстановяваме, ще дадем крайната оценка за физическата подготовка. Тук се видя, че сме готови, тичаме доста, динамиката ни е добра. Но е едно е на подготовка да тичаш доста, друго е в официалните мачове. Когато се приберем в България, надявам се да са разумни и да се покажем в най-добрата си светлина“, коментира Стоилов.