Стойчо пак изригна срещу всичко и всички и отсече: Със Стоилов ще сме най-големите противници на терена!

0
Снимка: cska.bg
- -

Старши треньорът на ЦСКА-София – Стойчо Младенов – сподели мнението си за победата с 2:0 над Локомотив (Пд), с която „червените“ се класирана на 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

„Не мога да не съм доволен. Голямо браво за поведението от началото до края.

Някои хора преиграват малко що не вкарваме в началото, оставяме за на края. Това е футбол. Поведението е важно. Търсихме победата с всички и успяхме. Няма по-красиво от победата, независимо по какъв начин е постигната.

Надиграхме тотално Локомотив, във всяко отношение, по всички параграфи.

Прекалено много картони се показват на ЦСКА, а ние сме най-мекият отбор. На Коха, Мухар и Жеферсон защо им показаха картони? Това е всеки мач! Аз алармирам още от първите кръгове, че прекалено много картони ни показват. Картонче тук, картонче там и ето, че сега се натрупаха. Като се отделим в шестицата, ще видите за какво става въпрос. Разбира се, че ще натежи. Това е целта на определените хора, които дават нареждания какъв подход да имат спрямо ЦСКА.

Това, че тръгнахме лошо в първия мач, не значи, че ЦСКА ще продължи така. Критиците винаги ще намерят и нещо лошо. Аз виждам само положително в ЦСКА.

Нямам претенции за следващия съперник.

Нека да възстановим състезателите и ще се подготвим за Левски. Няма маловажни мачове. Всички са с изключителна важност. Трябва да играем на максимума всеки мач. Този характер на победител, армейски дух, който показахме днес, трябва да присъства във всеки мач.

Работата на Станимир Стоилов не я познавам, не съм присъствал на неговите тренировки. Следя му кариерата, както и той моята. В добри отношения сме, но това нищо не значи. Излизаме на терена и там ще бъдем най-големите противници.

Те взеха 6-7 нови, поставиха по-голямо качество във всяка линия, в по-добро състояние са от есента. Очаквам много добър мач“, коментира Младенов.