Жоро Миланов: Ние градим отбор, а ЦСКА разчита на индивидуалности! Стоилов промени много неща

0
Снимка: levski.bg
- -

Звездата на Левски Георги Миланов говори преди дербито с ЦСКА-София в неделя. Той обясни разликата между двата отбора. Според него „сините“ градят силен отбор, а „червените“ разчитат на индивидуална класа.

„Левски има добър отбор и винаги може да се замени даден футболист. С идването на Стоилов неговата цел беше да се класираме в Европа. В момента имаме и добра позиция да атакуваме третото място. Ако вдигнем Купата, за нас ще е много важно предвид това как започна сезонът. Много неща промени Стоилов в Левски, аз съм щастлив да работя с него. Сега изграждаме един много добър отбор. ЦСКА имат добри чужденци и футболисти. Разчитат на индивидуалната класа на играчите и засега това им помага“, обясни Георги Миланов.

„Надявам се на победа. Надявам се в неделя да получа шанс за изява и ще дам всичко от себе си да победим. Ще се зарадвам по-бурно, ако вкарам пред нашите фенове. Не обичам да дразня другите привърженици. Имам респект към всички фенове. Ще стане един празник в неделя, двете най-големи публики се надявам да напълнят стадиона. Усещаме подкрепата от агитката ни. В момента правя всичко възможно да вдигна формата. Яд ме е, че по време на шампионата я набирам тази форма, но аз съм характер и знам, че ще успея. Ще дадем всичко от себе си да победим срещу ЦСКА“, заяви Миланов пред „Диема Спорт“.