Титуляр на Левски с проблеми преди ЦСКА-София

0
Снимка: levski.bg
- -

Халфът на Левски Андриан Краев е тормозен от травма в последните дни. Заради нея той бе оставен на резервната скамейка в четвъртфинала за купата срещу Септември Сф (2:0). Наред с това полузащитникът виси и с картони. Той има 8 жълти и при следващо официално предупреждение ще бъде наказан за два двубоя.

Очаква се обаче Андриан да е в състояние да започне като титуляр срещу ЦСКА-София, пише „Тема спорт“. Дербито е в неделя, 6 март, от 14:00 часа на националния стадион. След това на Левски предстои визита на Лудогорец – на 13 март, неделя.

Капитанът на сините Николай Мшайлов също пропусна последните няколко тренировки. Той не бе в групата за двубоя в сряда, но със сигурност ще бъде под рамката срещу ЦСКА-София.

Бразилците Цунами и Велтон вече се стягат за дербито. „Слава на Бог, за още една победа“, написа левият бек в една от социалните мрежи. Сънародникът му Велтон публикува: „Моята сила идва от Бог“ и пусна клип на първото попадение срещу Септември Сф – той взе участие в атаката за гола на Димитър Костадинов.