Нови спонсори идват в Ботев (Вр)! Вече има подписан договор

0
- -

Финансовото положение в Ботев Враца е стабилно. Това обяви пред „Мач Телеграф“ президентът на клуба Христо Илиев. Той обяви, че е подписан договор за партньорство с рекламна агенция, а в началото на следващата седмица ще подпишат и с хора, които също искат да инвестират в клуба.

„Финансовото положение на Ботев Враца е стабилно. Подписахме преди дни с рекламна агенция, а в началото на другата седмица ще подпишем и с още няколко човека, които искат да инвестират в отбора. Техните имена няма да ги споделям на този етап“, започна гой.

„В момента явно това са ни възможностите. Отборът не започна добре годината, но аз лично вярвам, че треньорът и играчите ще се вдигнат. Реално мисля, че можем да вземем победите срещу Пирин и Локомотив София. В предстоящата среща с Лудогорец, ако вземем нещо е добре дошло. Трудно можем да им се противопоставим, но ще опитаме. Без да си кривя душата, но ЦСКА 1948 ни надиграха на наш терен. Аз съм оптимист, че ще се вдигнем въпреки лошите резултати в тези мачове. Около колумбийците мога да кажа, че ще бъдат картотекирани скоро. На този етап всички документи, които е трябвало да бъдат попълнени са готови и внесени. Доволен съм от старанието, което демонстрират те. Переа показа много добри неща на тренировки и съм сигурен, че впечатленията ми ще ги затвърди на терена. Определено е много добро попълнение в редиците на Ботев Bp“, продължи той.

„Надявам се да успеем да се спасим и тази година и да продължим в елита на България. Това може да се случи и съм сигурен в момчетата. Надявам се и те да са го осъзнали. Те имат необходимите качества, за да го направят. Имаше преди време подобна слаба серия с 8 поредни мача без победа, треньор беше Антони Здравков, но все пак се спасихме. Вече сме 4 поредни сезона в Първа лига и искам да има и 5-ти такъв. Колкото до терена, той е готов за мача в неделя с шампионите. В добро състояние е. До вчера имаше сняг по него, но няколко човека го изчистиха без да се налага да влизат машини. Готов е теренът. Силно се надявам през пролетта да направим рехабилитация на тревното покритие. По-нататък, ако имаме и финансовата стабилност, ще успеем да подменим изцяло терена“, заяви той.