На „Армията“ чакат 5 повиквателни

0
Снимка: cska.bg
- -

Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов най-вероятно няма да има на свое разположение петима футболисти, които ще бъдат ангажирани с националните си отбори по време на прекъсването в шампионата, пише „Тема спорт“. Ясен Петров вече обяви избраниците си за предстоящите на 26 и 29 март контроли срещу Катар и Хърватия, които ще се проведат в държавата – домакин на световното първенство, в края на годината. В тях участие ще вземат Иван Турицов и Георги Йомов.

За първи път в кариерата си пък нидерландецът Яник Вилдсхут получи повиквателна от страната, откъдето са неговите корени – Суринам. Фланговият футболист попадна в разширения състав на селекционера Стенли Менцо за визитата на Тайланд в приятелска среща на 27 март.

Голмайсторът Жорди Кайседо пък ще бъде част от състава на Еквадор за решителните последни световни квалификации в зона Южна Америка. Ла Три гостува на Парагвай на 25 март и приема Аржентина на 30 март, като ще се стреми да запази мястото си сред първите 4, даващо директно място за Катар. В момента селекцията на Густаво Алфаро заема трета позиция, на 4 пред петия Перу.

Най-вероятно и Томас Лам ще бъде повикан от Финландия за контролите с Исландия на 26 март и Словакия на 29 март.