Босът на Локо (Сф) притеснен: Съдийските грешки много зачестиха! Почти цял отбор ще отсъства срещу Левски

0
nesebar lokomotiv sofiq 73
- -

Собственикът на Локомотив София Иван Василев не скри разочарованието си от съдийството в последните два мача на тима със Славия (0:3) и Ботев Враца (1:0).

„Доволен съм от победата над врачани, ценни три точки във важен момент. Но имаше много съдийски грешки. Имаме и куп контузени, а сега и наказани. Силно казано е, че това става тенденция, но не е приятно. Грешките много зачестиха не е само в последните два мача, а това не е добре за футбола като цяло и е притеснително. Не
ми се връща още назад към други срещи… Ще имаме доста проблеми със състава за Левски – седем контузени, сега и двама санкционирани. Почти цял отбор отсъстващи. Вярвам обаче, че момчетата ще се справят. Това е шанс за тях“, сподели членът на новия Изпълкома пред „Тема Спорт“.

Темата за съдийството бе основна и за наставника Иван Колев. „Показахме добро лице и искам да се поклоня пред футболистите. Няма да занимавам никого с проблемите, с които се сблъскаха момчетата. Успяха да преодолеят всичко, дори съдийството. Спестен червен картон, два отменени гола. Единият при сблъсък между техни футболисти, но да не навлизам в подробности. Когато в няколко поредни мача ни ощетят, няма как да го наречем друго, освен тенденциозност. Концентрирам се върху бойкия дух на нашите футболисти, но нека се погледне и реферирането в последните ни няколко мача“, коментира старши треньорът на железничарите.