Още един нов шеф в БФС

0
- -

Николай Милков от вторник е назначен за председател на Областния съвет на БФС – Добрич, съобщи за медийна група „Добруджа“ Георги Мирчев – председател на Зоналния съвет на БФС – Варна. Той обясни, че на този етап в офиса в Добрич ще продължи да работи и досегашният председател Иван Манолов.


„Ръководството на БФС реши да подмладява поетапно състава по места, не само в Добрич. По тази причина се насочихме към Николай Милков, след доста кандидатури, които разгледахме. Той от много време е показал, че умее да прави организация. В нашата работа не е необходимо да си бил най-големият футболист. Дейността е по-скоро организационна. Иван Манолов навърши години за пенсия, но ние имаме още нужда от него, тъй като искаме да има приемственост и да се извърши плавно предаване на цялата дейност. По тази причина ние запазваме Иван Манолов, докогато той прецени, че може да работи и да бъде полезен“, заяви Георги Мирчев.

Предстои той да посети Добрич и да представи Николай Милков пред клубовете от региона. Те могат да се обръщат при възникнали въпроси и проблеми както към него, така и към Иван Манолов, който ще отговаря за аматьорския футбол в областта.

Николай Милков е бивш началник на отдел „Спорт“ в КК Албена, бивш председател и член на УС на ФК „Добруджа“, организатор на множество спортни събития, включително и турнири от календара на УЕФА.

Ботев (Пд) вади нов договор за титуляр