„Синя България“: Да направим мощен скок към Безхубчие! Г-н Х, ще усещате всички вариации на нашата любов!

0
Снимка: levski.bg
- -

„Синя Българи“ стана поредната организация за фенове на Левски, която изригна срещу Петър Хубчев. Ето какво написаха от Тръста:

Само часове след изявлението на изпълнителния директор на „Левски” Ивайло Ивков, в което той се отчете за какво клубът е изхарчил събраните от феновете безпрецедентни по размер средства, откъм Гложене се чу досадно жужене.
Даваме си сметка, че това е защитна реакция от надвисналата опасност широката общественост да научи колко пари треньорското светило е успял да измъкне от „Левски”.
Поради тази причина ни се иска да успокоим този изключителен „треньор”.
Бъдете спокоен, г-н Х.!
Ние, „сините” фенове, ще продължим да подкрепяме отбора, ще продължим да отделяме от собствения си джоб, за да напълним и Вашия, дори и да узнаем точната сума. Пък Вие си съществувайте в старозагорския отбор с малка, но за сметка на това силно комплексирана публика. Лика-прилика сте си. Разбира се, при всяка възможност ще усещате всички вариации на нашата любов!
Сини фенове! Най-лесният начин да сме сигурни, че г-н Х. и неговият пудел ще спрат да ни занимават със себе си, е като сме още по-единни и подкрепяме „Левски” още по-отдадено и пламенно! Колкото повече от нас присъстваме на стадиона, толкова по-близо ще е денят, в който кървавите пари на г-н Х. ще заминат по предназначение и името му ще изчезне от списъка с кредиторите!
Затова, нека още тази събота направим мощен скок към Безхубчие! Всички на мача с Локомотив (София)! Билети можете да закупите оттук – https://bit.ly/35ZKgsL