Етър поздрави Веско Великов

0
- -

Рожден ден празнува днес наставникът на “Етър” Веселин Великов. Старши треньорът и бивш футболист на “виолетовите” навършва 45 години.

„Веселин Великов е роден на 19 март 1977 г. в Елена. Първият му професионален отбор е именно „Етър”, с който за година и половина през 1997-98 г. записа 38 мача и 2 гола. После кариерата му продължи в ЦСКА, „Марек”, „Кавала” (Гърция), „Родопа” и „Любимец”. Като треньор вкара „Любимец” в „А” група, после стори същото с „Дунав” и го изведе до участие в евротурнирите. Начело на „Кариана” (Ерден) стигна до първото място във Втора лига, преди тимът да се разпадне, а за последно бе начело на „Ботев” (Враца), който успя да спаси от изпадане.

И в “Етър” Веселин Великов продължава да доказва безспорните си треньорски качества – отборът води уверено в класирането на Втора лига и е на път да изпълни заветната цел – завръщане в елита на България. Там, където му е мястото!

Честит рожден ден, Веско! Бъди здрав, бъди все така успешен, пожелаваме ти много поводи за радост – както в личен план, така и начело на “Етър”!“, написаха от Етър на официалния си сайт.