Други 3 жени обвиниха бивш треньор на Челси в сексуален тормоз

- -

Други три жени обвиниха бившия мениджър на Челси Аврам Грант в сексуален тормоз.

Обвиненията бяха излъчени по израелския телевизионен канал Channel 12.

Една от тях твърди, че треньорът я откарал с кола до гаража и попитал какво е готова да направи за пари. Тя отказала интимност, след което Грант отвърнал, че ще „направи компромис и ще се съгласи на орален секс“.

Жената съобщи, че Грант е извършил сексуални действия. „Стигна се дотам, че просто погледнах тавана на колата – исках да гледам навсякъде, докато всичко свърши“, каза жената.

Другата жена, която е била на 18 по време на инцидента, каза, че Грант е установил връзка с нея и й е изпратил съобщения и снимки. Когато тя го помолила да спре, той отговорил, че ги е „пратил по погрешка“.

Впоследствие той си уредил среща с нея на бензиностанция и започва да досажда. „Отблъснах го, доколкото можех, отворих вратата и избягах. Затворих се в колата и видях как си тръгна“, каза момичето.

Друга жена каза, че когато е служила в армията, Грант й обещал работа и я поканил в апартамента си. Той я завел в спалнята и притиснал главата й към пениса си, след което й платил 310 долара за секса.

Ейбрахам Грант беше треньор на Челси, Портсмут и Уест Хем в Англия. Бил е и треньор на националния отбор на Израел и на израелските клубове.

Черно море обяви контрола с румънци! Беншаа пред дебют