Каре футболисти спъва лиценза на Левски

1
Снимка: facebook.com/cdfeirensesad/
- -

Четирима футболисти спъват лиценза на Левски за следващия сезон. Сините трябва да попълнят и пратят документите си до Лицензионната комисия най-късно до 31 март. Бившите им играчи Стивън Петков, Живко Атанасов, Илия Юруков и Илия Димитров обаче държат да получат парите си накуп и не искат разсрочено плащане, написа Блиц. За нападателя на Локомотив София вече стана ясно, като той бе мощно освиркван от феновете на сините в последния двубой между двата отбора в първенството.

Най-твърд в позицията си бил Стивън. Нападателят трябва да получи 60 000 лева и е отхвърлил офертата 20 бона сега, а останалите – по-късно. Той се заинатил и настоявал цялата сума да му бъде платена наведнъж.

„Надяваме се да се разберем с тях. Петков нещо отказва. Крие се. Не вдига при опитите на Наско Сираков да се свърже с него. Надяваме се да влязат в положение и да ни разберат. Никой не казва, че няма да им платим“, споделили пред Блиц от „Герена“.

Стивън Петков не оправда очакванията и при втория си престой в Левски. Той беше набеден, че е заснел Здравко Димитров в скандален клип в съблекалнята на отбора и след само 17 мача във всички турнири и един гол се завърна в Португалия. Сега Петков носи екипа на Фейрензе във второто ниво, като има 9 попадения за тима.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Георги Петров
Георги Петров
2 години по-рано

Лично аз нямам думи относно изнесеното в статията?!Излишно е да коментираме, че тези юнаци трябваше да платят за това,че Левски им помогна да съживят кариерите си!На двамата мърлячи със святото име Илия бе даден толкова много шанс да се наложат ,че бе до втръсване и пак нищо не се получи?!Жалко ,но по -жалкото е поведението им в условията на финансови затруднения на клуба. Като си помисля колко чужденци направиха огромни жестове в името на оцеляването на Левски тези четиримата по естествен начин си заслужават определението „боклуци“!